Bilde av kvinne som holder en konkylie foran venusberget – Libresse

UNIK. SPESIELL. DIN.

Libresse mener at enhver vulva er spesiell, og at forskjellene bør feires. Fra kjønnshår til størrelsen på kjønnsleppene – vi ønsker at du skal være stolt av det du har. Skam og flauhet over denne lille (men utrolige) delen av kroppen kan ha en negativ innvirkning på selvtilliten.
 
Vulvaer og vaginaer er i sentrum av det vi gjør, så vi bruker stemmen vår til å være mer frittalende og åpne. Vi søker alltid den beste måten å pleie intimområdet på, fra å gi deg fakta om hvorfor vaginaen aldri bør vaskes, til nyttige tips om hvordan du kan unngå såre kjønnslepper.
 
Siden det kun er du som kan si hva som føles rett for din egen intimhygienerutine, har vi skapt et utvalg daglige intimpleieprodukter som jobber i harmoni med kroppen din og måten du velger å holde deg ren på.
 
Du opplever kanskje at den vanlige såpen din er for tøff for V-zone og gjør den tørr eller irritert. Så hva bør du se etter i et alternativ? Alle produktene våre respekterer pH-balansen og den sensitive huden rundt V-zone, så du kan vinke farvel til kløe, infeksjoner og en mindre lykkelig vulva.

PLEIE AV V-ZONE

Uansett hva dagen bringer, har vi produkter som vil hjelpe deg med å føle deg ren og komfortabel dagen lang.

Bli kjent med hva som er normalt for deg

Siden alle våre V-Care™-produkter kan brukes hver dag, kan de hjelpe deg med å finne ut hva som er normalt for deg. Når du vet hva som er normalt for deg (ut fra hvordan du ser ut, føles og lukter), vil det være lettere å legge merke til en uvanlig endring. Noen ganger bør du ta en tur til legen for å sjekke at alt er som det skal.
 
Vi har skrevet en masse artikler om V-Care™, fra hvordan produktene virker til hvordan de kan fungere for deg.
Produkter for daglig beskyttelse

Utforsk våre produkter for daglig intimhygiene