Retningslinjer for behandling av personlige data

Det er målet til Svenska Cellulosa Aktiebolaget (“SCA”) og deres datterselskaper (“SCA” “SCA Group”) at alle personer hvis personlige data behandles av SCA alltid skal kunne stole på at deres personvern ivaretas, respekteres og behandles på best mulig måte. Se også SCA Groups etiske retningslinjer.

SCA vil overholde gjeldende nasjonale lover om databeskyttelse som styrer innsamling og bruk av data knyttet til enkeltpersoner ("personopplysninger") samt disse retningslinjene for personvern. Hensikten med disse retningslinjene for personvern er å informere om hvilke informasjon vi mottar om deg samt hvordan denne informasjonen behandles.

SCA, eller relevant partner som angitt her eller på den aktuelle nettsiden, har ansvar for behandling av personopplysninger slik som beskrevet her.


Informasjon – personlige opplysninger

Personlige opplysninger som navn og adresse vil, når du gir dem til SCA, kunne bli behandlet både manuelt og med datamaskiner.

De personlige opplysningene som du angir vil bli behandlet med tanke på å (i) administrere en forespørsel eller avtale med deg, (ii) tilby informasjon og tjenester i forhold til en slik forespørsel eller avtale samt for (iii) markedsførings- og kundeserviceoppfølging og (iv) salg/produktutvikling, alt etter hva SCA anser å være nødvendig. Ved å angi personlig informasjon samtykker du i våre retningslinjer for personvern samt gjeldende vilkår og bestemmelser.

Ethvert besøk på SCAs nettside kan medføre registrering av den IP-adressen som er brukt for slik tilgang. Vi bruker også IP-adressene for å måle hvor mange som bruker SCAs nettside. (En IP-adresse er et unikt nummer som gjør det mulig å identifisere en brukers forbindelse til internett, og den blir automatisk levert av nettleseren hver gang du besøker et nettsted.) Slik innsamling kan også omfatte informasjon om hvordan du bruker nettsiden og som SCA kan bruke for å forbedre nettsiden, skreddersy det innholdet du ser, optimere din brukeropplevelse og registrere bruksfrekvens. Dette gjelder også for alle brukerkonti du har hos SCA. Vi utarbeider også statistiske analyser på bakgrunn av de dataene som samles inn.


Sensitiv informasjon

Dersom du frivillig gir oss sensitiv, personlig informasjon om deg selv (for eksempel informasjon knyttet til fysisk helse), gir du SCA tillatelse til å behandle disse opplysningene i henhold våre retningslinjer for personvern (og eventuell informasjon som gis ved innsamling av slik innsamling) i den grad et samtykke er påkrevet i forhold til gjeldende lov

Utlevering av personlig informasjon til tredjeparter

SCA kan gi dine personlige opplysninger til tredjeparter som en partner eller distributør av våre produkter dersom dette er nødvendig for å oppfylle hensikten med innsamlingen.

De opplysningene som angis vil kunne bli eksportert til andre deler av SCA Group og/eller samarbeidspartnere i land både i og utenfor EU.

Vis forsiktighet når du sender personlige opplysninger på nettet. Det er ditt ansvar å sørge for at passord og personlig informasjon behandles på en trygg måte. Ved å bruke denne nettsiden anerkjenner du at du kjenner til disse risikoene.

Tilgang til og oppretting av personlig informasjon

Dersom du har spørsmål om hvordan vi behandler dine personlige opplysninger eller du tror at de opplysningene vi har er gale eller ufullstendige, kan du kontakte det SCA-selskapet som står oppgitt på nettsiden. Lokale lover tilsier at du har rett til innsyn i hvilke opplysninger som er lagret om deg. Vi vil oppfylle disse rettighetene så langt vi kan i henhold til de juridiske forpliktelsene som påligger oss.