Pleie av intimsonen

Et nyttig knippe tips og informasjon om intimpleie og renslighet, så du kan være trygg på å holde deg fresh og komfortabel hver dag.

Din første mensen

Fra kramper og humørsvingninger til de forskjellige hygieneproduktene som er tilgjengelig – finn ut alt du trenger å vite for å være forberedt på din første mensen. I tillegg får du nyttige råd om hvordan du tar mensen på strak arm.

Mensen, en del av livet

Vi har samlet sammen all informasjonen du trenger rundt alle aspekter av menssyklusen din, slik at mensen og hverdagen kan være kompatible, uansett hvor du er i menssyklusen.

Puberteten

Alt du trenger å vite om tegnene og stadiene i puberteten hos jenter. Og også tips om hvordan håndtere de vanskelige tingene, slik at helsen og humøret ditt ikke lider av det.

Menstruasjonsplager

Å være klar over årsakene til menstruasjonsplager gjør at du vil være godt forberedt når de viser seg. Så enten du ønsker informasjon om kramper eller lekkasjer, eller mer alvorlige ting som trenger hjelp av legen, finner du informasjon her.

Seksualitet og graviditet

Bekymrer du deg rundt graviditet eller har et spørsmål om sex? Her finner du mye nyttig informasjon og råd om seksualitet, sikker sex og graviditet, der vi skiller mytene fra fakta.

Perimenopause

Hvis du legger merke til symptomene på tidlig overgangsalder er du bedre forberedt på endringene i kroppen din. Fra blødninger og hetetokter til ømme bryster i tidlig overgangsalder – her får du vite hvordan du kan håndtere denne vanskelige fasen.