Libresse

Som et av Norges ledende varemerker innen feminin hygienebeskyttelse, vet Libresse at det å føle seg komfortabel og selvsikker går hånd i hånd med å føle seg fryktløs. Fordi ingenting bør holde deg tilbake her i livet. Det er derfor Libresse er engasjert i å hjelpe kvinner som deg med å være den beste versjonen av seg selv, med produkter som er designet for å gi deg selvtilliten til å presse dine grenser. 
 
Vi tilbyr et utvalg av bind med trippel beskyttelse mot lekkasjer, unikt formede truseinnlegg som følger kroppens kurver, og produkter som aktivt pleier intimområdet. Sammen med Libresse kan du «live fearless» hver dag, uansett om du har mensen eller ei.

Lev godt. Live Fearless.

Essity, vårt moderselskap

Essity er en ledende globalt hygiene- og helseselskap. Vi er dedikert til å forbedre trivsel gjennom våre produkter og tjenester. Salget utføres i ca. 150 landene under de ledende globale merkene TENA og Tork, og andre sterke merker, som JOBST, Leukoplast, Libero, Libresse, Lotus, Nosotras, Saba, Tempo, Vinda og Zewa. Essity har ca 46.000 ansatte. Netto salget i 2019 utgjorde ca. SEK 129 milliarder (EUR 12,2 milliarder). Selskapets hovedkontor er plassert i Stockholm, Sverige, og Essity er notert på NASDAQ Stockholm. Essity er med på å bryte barrierer for velvære og bidrar til en sunn, bærekraftig og sirkulært samfunn. 

For mer informasjon, besøk www.essity.com