Vi bruker denne siden til å informere om og markedsføre våre produkter og tjenester. Vi kan, fra tid til annen, lansere forskjellige typer konkurranser, der du inviteres til å delta. Et annet formål er å få tilbakemeldinger som et grunnlag for forbedringer av produktene våre. Derfor oppfordrer vi deg til å kommentere og ha åpne diskusjoner på dette forumet. 
 
Siden alle kommentarer er åpne og kan leses av alle, er det svært viktig at alle kommentarer gjøres med hensyn og respekt for andre mennesker, uten ydmykende, uetisk eller på annen måte upassende språk, og i samsvar med leverandøren av sosiale mediers brukervilkår eller gjeldende lovgivning, som f.eks. personvernlover. Vi forbeholder oss retten til å slette kommentarer som etter vår oppfatning er upassende eller ulovlige. Vi oppfordrer deg til øyeblikkelig å gi oss beskjed hvis du ser en kommentar som etter din oppfatning er upassende eller ulovlig. 
 
Leverandøren av sosiale medier er hovedsakelig ansvarlig for å behandle personopplysninger på sine sosiale nettverk. Når det gjelder kommentarer vi eller andre personer gjør på siden vår, er vi også ansvarlige. Du kan finne mer informasjon om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernpolicy som du finner her.
 
Når du legger igjen en kommentar på siden vår, oppfordrer vi deg til ikke å gi informasjon om andre personer, spesielt uten deres eksplisitte samtykke. Uansett bør du ikke inkludere sensitive personopplysninger, som f.eks. helseinformasjon om deg eller andre i dine kommentarer.  
 
Hvis du har spørsmål om denne siden eller vår behandling av personopplysninger, er du velkommen til å kontakte oss ved å sende en e-post til webmaster.libresse_no@essity.com    

Vi bruker en Facebook-piksel på nettstedet vårt

Facebook-pikselen mottar følgende typer opplysninger:

  • Http-topptekst – Alt som ligger i HTTP-toppteksten. HTTP-topptekst er en standard nettprotokoll som sendes mellom alle forespørsler fra nettleseren og til servere på internett. HTTP-toppteksten inneholder IP-adresser, informasjon om nettleseren, sideplassering, dokument, henvisningskilde og hvem som bruker nettstedet.
  • Pikselspesifikke opplysninger – Inneholder piksel-ID og Facebooks informasjonskapsel.
  • Klikkdata på knapper – Inkludert eventuelle knapper som klikkes på nettstedet, tittelen på disse knappene og eventuelle sider besøkt som et resultat av klikk på knapper.
  • Valgfrie verdier – Utviklere og markedsførere kan også velge å sende ytterligere informasjon om besøket gjennom konverteringssporing. Eksempler på tilpassede hendelser er konverteringsverdi, sidetype med mer.
  • Navn på skjemafelter – Inneholder skjemafelt på nettsiden som «e-post», «adresse», «antall» når du kjøper en produkt eller tjeneste. Vi henter ikke inn feltverdier med mindre du inkluderer dem som en del av en «Avansert kobling», konverteringssporing eller brukeregenskaper.

Gå til Facebook for mer om Facebooks retningslinjer for pikselbruk.