Et bilde av Intimawear By Libresse menstruse

Blø, vask og gjenta med Libresse menstruser

Menstruser er truser som du kan bruke om og om igjen, perfekt hver gang du har mensen. Uansett om du har mensen eller skal få din første mensen, så har du alltid en mensbeskyttelse hjemme! Menstrusene våre ser og føles like behagelig ut som vanlige truser, forskjellen er at du kan blø i dem uten å bekymre deg for at de lekker. Trusene har et absorberende del som kapsler inn mensen – altså ingen lekkasje, ingen lukt og ingen problemer i opp til 12 timer!

Kjøp Libresse menstruser

Gå ikke glipp av at du kan kjøpe Libresse menstruser på Oda.no!

Absorberer som et bind 

Libresse menstruser kan du bruke om og om igjen, hver gang du har mensen. De nøytraliserer lukt og absorberer menstruasjon i opptil 12 timer! 

Holdbare og uten problemer 

Etter at du har brukt menstrusen, skyller du den i kaldt vann og vasker den deretter på 40 grader sammen med vanlig tøy. Våre menstruser holder i minst 50 vask.

Menstruser som er utformet av eksperter 

TriTech kombinerer tre lag med materiale som kapsler inn lukt og fukt. 

Et bilde av funksjonaliteten til Intimawear By Libresse menstruse

Slik fungerer våre menstruser

Lær mer om hvordan våre menstruser fungerer ved å se videoen nedenfor!

Thumnbail Intimawear By Libresse video

Hvor lenge kan jeg ha trusene på meg? 

I følge forbrukertester utført i Frankrike, Storbritannia og Colombia, opplevde 90 % av kvinnene ingen uventede overraskelser i løpet av en 8-timers periode. Du kan klare deg opp til 12 timer, avhengig av mengden mensen.

Lukter trusene etter bruk?

Det trenger du ikke bekymre deg for! Skrittet i trusen har et transporterende og absorberende lag med et antimikrobielt luktkontrollsystem som motvirker lukt. Det høres high tech ut, men det betyr i bunn og grunn at selv om det er varmt og svett, så lukter ikke trusen!

Fungerer menstruser hvis man blør mye?

Trusene, slik de er designet i dag, fungerer bra hvis du blør litt eller medium. Hvis du en av dem som blør mye anbefaler vi bind, menskopp eller tampong som et ekstra lag med sikkerhet. 

Hvordan skal trusene vaskes? 

Start med å skylle trusene i kaldt vann og vask dem deretter på 40 grader sammen med resten av tøyet ditt. Ikke bruk tøymykner eller blekemiddel, da dette kan gjøre at trusene fungerer dårligere. Etterpå kan du la dem lufttørke eller bruke tørketrommel på lav varme. 

Hvor kan jeg kjøpe Libresse menstruser?

Libresse menstruser kan du kjøpe hos Oda.no