Vil du på førpremieren til årets kuleste ungdomsfilm?

Libresse er stolt sponsor av filmen Battle som kommer på kino 28. september, og gir deg nå muligheten til å bli med på førpremiere på Sentrum Scene allerede den 27. september. Kjøp Libresse-bind og send oss kvitteringen, så kan du vinne billetter til deg og en venn! Bare følg disse instruksjonene:

1.  Kjøp en eller flere pakker med Libresse-bind – husk å få med kvittering!

2.  Send bilde av kvittering og kodeord BATTLE, samt navn og mailadresse
      til 2399 innen 20/09/2018.

Konkurransevilkår

Når du kjøper produkter fra Libresse i perioden 13.08.18 til 20.09.18 kan du være med i konkurransen om å vinne billetter til førpremierevisningen av ungdomsfilmen BATTLE på Sentrum Scene i Oslo den 27. september 2018. Libresse står bare for billetten, eventuelt transport og opphold må dekkes av vinneren selv. Om ønskelig kan premien byttes i kinogavekort til en kino i din hjemby. 
 
PREMIENE
  • Totalt 10 vinnere får 2 billetter hver til førpremiere på
    filmen BATTLE den 27 september 2018. 
  • Hvis du vinner og ikke kan gå på premieren kan gevinsten byttes mot kinobilletter til din lokale kino.

HVIS DU VINNER
Hvis du vinner blir du kontaktet på e-postadressen du sendte inn sammen med kvitteringen, av Libresse/Essity når konkurransen er avsluttet. Ikke glem å sjekke innboksen din – hvis du ikke har svart i løpet av mandag 24.09.2018 går premien videre til noen andre. 
 

SPØRSMÅL
Hvis du har spørsmål om konkurransen, kan du kontakte Libresse på e-post: webmaster.libresse_no@essity.com. 
 
JURYARBEID OG KONKURRANSEKRITERIER
Konkurransen arrangeres av Libresse/Essity, og juryen består av representanter derfra. Juryen trekker 10 vinnere som får 2 billetter hver. 
 
PERSONOPPLYSNINGER
Ansvarlig for personopplysningene er Libresse med bistand av Momentum. 
 
Personopplysningene du oppgir vil kun bli brukt i forbindelse med kampanjen og for å kontakte deg dersom du vinner. Deretter kommer dine personopplysninger til og slettes og dermed ikke brukes. Alle opplysninger lagres og håndteres i henhold til GDPR (personvernregler).  Hvis du har spørsmål som gjelder håndtering av personopplysninger (eller andre ting), kan du kontakte Libresse på webmaster.libresse_no@essity.com  

ANNET
Ansatte i Libresse/Essity kan ikke delta i konkurransen. Libresse/Essity forbeholder seg retten til å diskvalifisere konkurransebidrag ved mistanke om juks. Konkurransetjenesten med tilhørende programvare leveres som den er, uten garantier av noe slag.
Hele utvalget av produkter

Oppdag hele utvalget av Libresse-produkter

Utforsk mer