Baderomshylle

Når du først blir klar over behovet for at intimpleie bør være en del av din hygienerutine, kan det være overveldende å måtte velge riktig såpe, truseinnlegg eller våtsetvietter.

Men å vite hvilke hygieneprodukter som er fordelaktige for deg trenger ikke å være avskrekkende.

Du kan forenkle hele prosessen ved å tenke over livsstilen din og hvordan den påvirker dine spesifikke behov når det gjelder intimpleie. Hvordan du tilbringer dagen, hårfjerningsvaner og visse stadier i livet har nemlig en innvirkning på din hygienerutine.

Hvis du er tenåring

Enten du har fått din første mens eller ei, er det viktig å holde underlivet rent. Bruk en intimsåpe som en del av din daglige hygienerutine. Og siden uregelmessig mens, mellomblødninger og utflod kan være hyppig og uforutsigbart i tenårene, kan du bruke Libresse truseinnlegg hver dag for å holde deg fresh og komfortabel.

Hvis du er sporty

Renslighet etter trening er veldig viktig.   Hvis du har det travelt, bruk intimservietter som vil rengjøre og freshe opp V-sonen. Et pustende truseinnlegg som Libresse DailyFresh med ProSkin Formula vil også gi deg følelsen av å være ren og komfortabel gjennom hele dagen.

Hvis du reiser ofte

Når du tilbringer lange perioder på farten og ikke kan dusje så ofte som vanlig, kan du holde deg fresh med Libresse DailyFresh truseinnlegg. Disse truseinnleggene er pustende, akkurat som bomullsundertøy. Det betyr at de holder V-sonen din ren og komfortabel. Du kan også bruke intimservietter etter at du har vært på toalettet. De vil freshe deg opp, hjelpe deg med å holde deg luktfri, og opprettholde den sensitive pH-balansen i V-sonen.

Hvis du vokser eller barberer intimområdet

Hvis du fjerner kjønnshår jevnlig kan huden bli sensitiv, tørr eller til og med irritert. Libresse intimmousse for depilert hud inneholder ringblomst, som vil roe ned og fukte den skjøre huden i V-sonen når du barberer deg i dusjen. Ikke glem å bruke en skrubb etter hårfjerning for å eksfoliere området, og en aloe vera-gel for å gi fukt. Etter et par dager kan du bytte til Libresse hverdagssåpe. Det kan vært lurt å bruke Libresse DailyFresh truseinnlegg for daglig komfort.

Hvis du er nybakt mor

Etter å ha født er det sannsynlig at intimområdet er sårt og betent. En intimmousse, som Libresse beroligende vaskemousse med vitamin E og ringblomst, er god for å berolige og lindre huden. Ellers vil Libresse truseinnlegg beskytte undertøyet mot utflod etter fødselen, og bidra til å holde området rent og luktfritt. Bruk av intimservietter etter at du har vært på toalettet vil også freshe opp V-sonen, på grunn av de beroligende egenskapene til vitamin E.

Fortsett læring

Utforsk mer