VI VIL HA DINE KORTFILMER: KLAR, FERDIG, PITCH!

Har du en bloddryppende god ide? Vi har midlene til å lage den.

Vi er så glade for å se at vår #bloodnormal-kampanje når overskriftene av alle de rette grunnene - folk virker lettet over at menstruasjonen endelig representeres på en normal måte. Ikke som en blå væske, eller som et ord eller frase som får menstruasjon til å høres ut som en forbannelse fremfor noe normalt. Vi bryter slitne gamle tabuer ved å gjøre det usynlige synlig, og den overveldende positive responsen på vår kampanje er grunn nok til å fortsette. Å fortsette samtalen er tross alt den eneste måten å holde mens-praten flytende på.

Hvordan delta

Vi har gått sammen med brilliante Flare Studio Foundation og vi har stipender for å finansiere produksjonen av tre kortfilmer om mensen. Bare pitch ideen din her innen 23 :59 mandag 11. desember 2017. Hvis den blir valgt som en av de heldige tre av et panel med industriledere, gir vi deg en produksjonsbudsjett på £5000 for å jobbe med et mannskap fra Flare Studio. Din ferdige kortfilm vil så bli delt på vårt nettsted, med publikum verden over.

Hva vi ser etter

Vår #bloodnormal kampanjefilm bør være din inspirasjon. Velg et øyeblikk eller en idé som setter fart på fantasien din. Finn den røde tråden som lar deg skape noe originalt. Vi er interesserte i pitcher som kan utvikles til overbevisende, tankevekkende og underholdende kortfilmer. Kanskje du ønsker å bruke scenen hvor blodet drypper nedover et bein i dusjen som ditt startpunkt. Eller kanskje du ønsker at pitchen din viser at mensen både er en kvinnelig og mannlig problemstilling (ta din inspirasjon fraJulianstylist og influenser innen herreklær, som promoteres i #bloodnormal-filmen, mens han kjøper en pakke bind på butikken).

Uansett tilnærming eller vinkling, ønsker vi at din filmpitch viser mensen på en positiv måte. Og husk, om du blir utvalgt vil du være med og feire en normal del av livet, som en viktig bidragsyter til vår tabubrytende kampanje, som er ganske spesielt.

Hjelp oss å gjøre #bloodnormal

Så, er du klar til å gjøre ideen din om til noe fantastisk, eller vet du om noen som er? Du kan dele denne siden, eller bare stikke  hit for mer informasjon.

Utforsk mer