Svanemerket - Libresse

Nå trenger du ikke å velge! Vi har bind og truseinnlegg som er snille mot underlivet ditt, og som samtidig er et godt miljøvalg.

Det er på tide å ta vare på underlivet gjennom mer bærekraftige bind og truseinnlegg. Vi er veldig stolte over å ha blitt sertifisert av Svanemerket, Nordens offisielle miljømerke. Dette betyr at vi har lykkes i vår intensjon om å jobbe mot mer bærekraftige produkter.

Svanemerket

De fleste av våre truseinnlegg og bind kan nå vises stolt med Svanemerket, men vårt engasjement slutter ikke der. I våre fabrikker har vi gått over til 100% fornybar elektrisitet. Vi bruker fortsatt papirmasse fra ansvarlig forvaltede skoger, og selvfølgelig fortsetter vi med å kjøre på at emballasjeplasten rundt produktene våre skal bestå av minst 50% fornybar sukkerrør - også de er ansvarlig dyrket. Vi vet, det er fortsatt mye vi kan gjøre, og du kan lese om det her.

For å få Svanemerket må man oppfylle strenge miljøkrav som oppdateres kontinuerlig. Men Svanemerket handler like mye om miljøet vårt, som hvor snill et produkt er mot kroppen.

Vulvavennlig

I tillegg til å se på energiforbruk, utslipp og den typen miljøpåvirkning, vurderer Svanen også bruken av kjemikalier. For å motta Svanemerket må man følge strenge regler for kjemikalier som sikrer at produktet med merket er helt trygt å bruke. Dette er våre bind og truseinnlegg. De er utviklet med det beste for underlivet i fokus og sikrer at vulva har alle forutsetninger for å føle seg bra.