Dansende kvinne i Libresse sine nye Cour-V-bind. Bind med Libresse sin beste passform noensinne.

Bind med vår beste passform noensinne.

Kroppene våre er ikke rette. De har kurver, kriker og kroker - spesielt i underlivet. Det stiller større krav til et bind som er tilpasset våre kropper og behov.

Det er grunnen til at vi utviklet en teknologi for våre bind som følger din unike form og tilpasser seg kroppen din. Alle våre tynne bind har nå COUR-V slik at de kan følge kroppens kurver og absorbere mensen uansett hvor den havner – både når du er i bevegelse og når du er i ro.

Når det virker som de fleste andre bind er laget for å absorbere - tror vi i stedet på å utforske kroppens form og la bindet gjøre mer enn bare å stoppe blodet. Hvordan bindet føles, og hvordan det får underlivet til å føles, er like viktig som at den absorberer. 

For å forstå hvordan mensen ikke bare kommer ut, men også hvordan den beveger seg, utviklet vi COUR-V, et bind som følger kroppen, med tre smarte soner for absorpsjon; foran, i midten og bak. De er omgitt av små kanaler som hjelper og absorberer blodet og dermed gir bindet en helt annen mulighet for fleksibilitet, absorbering, og fremfor alt at den er utrolig behagelig å ha på.

Et bind som følger kroppen din på alle måter, både dag og natt. Oppdag både Libresse Ultra og Goodnight!

Les mer om de nye bindene våre her:

Nye Libresse Cour-V

Vår beste passform noensinne. Et bind som følger kroppen og menstruasjonen din.