Freshness & protection Ultra+ Wings

Prøv våre nye Ultra+ bind med vinger og FRESHPROTECT, som gir deg en fresh følelse når du har mensen. Libresse Ultra+ Wings har et nytt ultra-pustende topplag med Airtech®-teknologi, designet for å gi deg en fresh følelse. Vår unike SecureFit®-teknologi tilpasser seg kroppen din for å gi en komfortabel passform og holde seg på plass, og gir en forsterket lekkasjebeskyttelse. Så du kan føle deg helt sikker under menstruasjonen uansett hva du gjør og hvor du er.
middels mens

V-flow-måler

Alle kvinners menstruasjon er unik, så bruk V-flow-indikatoren vår for å finne det ideelle bindet for deg. Jo høyere nivå av rødt i V-en, desto mer absorberende er bindet.

Grunner til å elske:
  • Ultra tynt, med vinger
  • Ultra-pustende topplag, for en fresh følelse
  • SecureFit™
  • AirTech®
  • Dermatologisk testet, uten parfyme

    I september 2020 gjennomførte Brand Eye Research en nettundersøkelse i Norge rettet mot brukere av Libresse Ultra + med vinger. Datainnsamlingen har skjedd gjennom selskapet Norstat. Undersøkelsen dekker 1233 kvinner blant den svenske populasjonen i alderen 15 -51 år. Undersøkelsen inkluderer brukerne som har Libresse Ultra + med vinger som preferert bind, så vel som de som ikke har det. Undersøkelsen inneholdt totalt seks spørsmål, hvorav det ene var "Vil du anbefale produktet "Libresse Ultra + med vinger" for andre kvinner? ” For alle brukere som det ble stilt spørsmål til svarte 79% bekreftende på spørsmålet om de kan tenke seg å anbefale Libresse Ultra + med vinger. Blant de som har Libresse Ultra + med vinger som preferert bind var den tilsvarende prosenten 88%. I undersøkelsen har det vært et kontrollspørsmål slik at de som jobber på Essity eller har et nært forhold til noen som jobber på Essity har blitt ekskludert fra undersøkelsen og dermed ikke inkludert i resultatet.
Her finner du produktet
1 forhandlere