Tidene har endret seg

Det trenger ikke å være stress å ha mensen – uansett hvor travel du er. Så lenge du har oversikten og har det rette bindet med deg når du trenger det, kan du ta mensen på strak arm.

Det kan imidlertid noen ganger være litt komplisert å kaste bind, spesielt når du er på farten. Ifølge forskning som Libresse har utført, viste det seg at kasting av bind var et problem mange kjente seg igjen i. Og det forstår vi.

Derfor lagde Libresse lagde Roll.Press.Go. Dette er bind som kan kastes på en hygienisk og diskret måte, uansett hvor du er. Ingen avfallsbøtte i nærheten? Ikke noe problem. Roll.Press.Go-emballasjen har unike selvforseglende kanter på alle sider, så du kan forsegle det brukte bindet i emballasjen på en hygienisk måte, og deretter kaste det. Den forseglede Roll.Press.Go-emballasjen holder seg lukket også etter at den er kastet.

Panel-funksjoner

enkel, hygienisk og diskret

Før Roll.Press.Go kom, måtte du gjerne pakke et brukt bind inn i toalettpapir, eller rote i vesken etter en plastpose å gjemme bindet i til du fant en avfallsbøtte eller beholder for sanitæravfall. Både stressende og upraktisk – spesielt hvis du ikke hadde hverken toalettpapir eller plastpose tilgjengelig.

Men ikke nå lenger. Enten du er på kontoret, på et fly, på joggetur i parken eller på en overfylt nattklubb, er det eneste du trenger å gjøre når du skifter bind, å rulle det brukte bindet i den selvforseglende emballasjen, presse sammen kantene og fortsette med det du holdt på med. Det er det hele. Roll.Press.Go: enkelt, hygienisk og diskret.

Menstruasjonsprodukter

Utforsk våre menstruasjonsprodukter