Kjøp Libresse og vinn en smartklokke fra Garmin!

Nå har du muligheten til å vinne en smartklokke fra Garmin, som hjelper deg med å tilpasse treningen etter syklusens forskjellige faser! Visste du at trening er ett av dine mest effektive verktøy for å ha det bedre under hele menstruasjonssyklusen? De økte østrogennivåene i løpet av eggløsningsfasen gjør f.eks. at du kan føle deg sterkere og få mer ut av treningen, mens mosjon i løpet av menstruasjonsdagene ofte bidrar til mindre smerter.

Vi gir bort 16 klokker (til en verdi av 4449 NOK per stk) og trekker en vinner hver uke. Ikke gå glipp av muligheten til å oppleve forskjellen med en klokke som hjelper deg med å få maks ut av både resultat og velvære - lykke til!

Slik blir du med i konkurransen:

  1. Kjøp et valgfritt Libresse-produkt i butikken eller på nettet i løpet av perioden 15/5-3/9 2023.
  2. Ta bilde av kvitteringen eller ordrebekreftelsen.
  3. Last opp kvitteringen, fortell om din favorittprodukt fra Libresse og ditt beste tips når du har menstruasjon, og registrer deg på skjemaet under senest 3/9 2023.
1600 / 1600

Konkurranseregler

* Slik foregår det:
Konkurransen foregår den 15. mai - 3. september 2023. For å delta må du kjøpe en valgfri pakke med Libresse i perioden 15. mai - 3. september 2023, samt fylle ut skjemaet og laste opp et bilde av kvitteringen på nettsiden vår innen 3. september 2023. Premien er personlig, og for å konkurrere må du være bosatt i Norge og være over 13 år. Deltakere under 18 år må ha samtykke fra foresatt for å kunne delta i konkurransen. Man kan ikke delta i konkurransen hvis man jobber på Essity.

Premie og premietrekning
Vi gir bort 16 klokker fra Garmin til en verdi av 4449 NOK per stk. Vi trekker en vinner tilfeldig hver uke. Du kan bare vinne en gang i løpet av konkurranseperioden. Premien kan ikke byttes inn mot kontanter. Libresse/Essity kommer til å kontakte vinneren via e-postadressen som vinneren har oppgitt i forbindelse med registreringen. Hvis vinneren ikke svarer på e-posten og bekrefter mottak av premien innen 7 dager etter utsendelsen, mister vinneren sin rett til premien og Libresse/Essity forbeholder seg retten til å trekke en ny vinner i konkurransen. Eventuell skatt på premien betales av vinneren.

Hele utvalget av produkter

Oppdag hele utvalget av Libresse-produkter