Libresse sine absorberende Cour-V Goodnight-bind får kvinner til å sove godt om natten til tross for mye menstruasjon.

Mensen sover aldri

Da vi i Libresse utviklet våre nye Cour-V™ nattbind, gjennomførte vi en studie der vi så at det er mange kvinner rundt om i verden som har problemer med å sove på grunn av mensen.*

På samme måte som det finnes lønnsforskjeller, forskjellige smerteterskler og nytelsegap, er det også en reell forskjell når det gjelder kvinners søvn. Dette innebærer at de fleste av oss ikke får den søvnkvaliteten vi trenger. Menssmerter, mye mens om natten, lekkasje, nattesvette, ensomhet og usikkerhet. De fleste av oss har opplevd dette. Med tiden mister vi stadig mer søvn. To timer hver natt, fire netter i året, en måned og nok en måned gjennom et helt liv.

Nå er det på tide å sette lys på det som skjer i mørket, fordi det påvirker både kvinners helse og velvære. For mensen sover aldri, selv om vi trenger søvn.

Mye eller lite mens på natten – sleep Fearless med Libresse! Oppdag våre myke, fleksible og superabsorberende nattbind Cour-V™ som følger ditt flow og din kropp.

Mensens søvngap:

62%
sover dårligere når de har mensen*
5 måneder
Rundt fem måneders søvn forsvinner i løpet av et liv på grunn av mensen
1/3
En tredjedel opplever at seksuell nytelse eller orgasme lindrer menssmerter

* Undersøkelsen ble utført av Ketchum Research and Analytics på oppdrag fra Essity og Libresse. Totalt 10 871 deltok fra hovedmarkeder; Storbritannia, Italia, Frankrike, Sverige, Kina, Argentina, Colombia, Russland, Malaysia og Jordan. Den ble utført mellom 24. desember og 24. januar gjennom Dynata.

Nye Libresse Cour-V

Vår beste passform noensinne. Et bind som følger kroppen og menstruasjonen din.

Fem tips for å sove bedre når du har mens

Lindre menssmerter og sov bedre før og under mensen - her er tipsene du trenger når du minst venter det!