Bein og overkropp på en kvinne med en halv fersken i fanget – Libresse

Selv om du allerede har en hygienerutine som fungerer godt for deg så kanskje du er nysgjerrig på andre måter å ta vare på din V-zone.

Spørsmål som ”Er det i orden å bruke vanlig såpe og vann der nede?” og ”Hvilke deler av min vulva skal jeg vaske?” er vanlige. 

Både vulvaen din og hvordan du tar vare på den er unikt. Du vil kanskje ikke, eller har ikke behov for å ha noen ”spesielle” hygienerutine for den i det hele tatt. Men, la oss si at du trener ofte, og vil finne en måte å håndtere svetten rundt din V-zone uten å forstyrre din naturlige pH-verdi. Eller så kanskje du trenger noe som gir deg en rask oppfriskning på stressende dager, uten å behøve å vaske deg. 

Våre V-Care™ intimvask, intimservietter og truseinnlegg [LINK TO PRODUCT PAGE] skal brukes akkurat på samme måte som alt annet i baderommet ditt: sjampoen skal passe hårtypen din, tannkremen skal få tennene dine til å kjennes skinnende rene og fuktighetskremen skal beskytte huden din på best mulig måte. 

Intimvask eller vanlig såpe

Du skal kun rengjøre vulvaen (de ytre delene av kjønnsorganet), ettersom vask av skjeden kan forstyrre pH-balansen og nivåene av gode bakterier, noe som kan øke risikoen for infeksjoner. Om du har oppdaget at vanlige såper og dusjkremer gjør at den V-zonen klør, blir tørr eller irritert, kan det være verdt å teste produkter som er utviklet for kroppens mer sensitive deler.

Våre Daily V-Care™ Intimvask-produkter [LINK TO PRODUCT PAGE] er tilstrekkelig skånsomme for å rengjøre uten å tørke ut eller gi kløe. Dessuten fremmer de vulvaens og skjedens naturlige pH-verdi, så du kjenner deg fresh og komfortabel etter dusjen. 

Om du leter etter noe som kan lindre tørr hud så kan vår intimvask med sheasmør og mandel [LINK TO PRODUCT PAGE] hjelpe vulvaen med å kjennes myk og fresh. Vi har også skapt en vask med aloe vera [LINK TO PRODUCT PAGE] som er parfymefri og perfekt om du har sensitiv hud [LINK TO PRODUCT PAGE]. 

Kvinne ser på speilbildet sitt i speilet – Libresse

V-Care™ Intimservietter

Våre V-Care™ Intimservetter [LINK TO PRODUCT PAGE] er perfekte for de tilfellene du vil gi din V-zone en oppfriskning uten å måtte vaske deg. De er særlig praktiske på festivaler, etter at du har trent eller når du nettopp har hatt sex. Og om du har mensen kan du, uten å trenge noe vann, foreta en rask rengjøring ved toalettbesøk.

Daily V-Care™ truseinnlegg

Utflod er sunt og normalt. Om du opplever at du er litt fuktig enkelte dager så kan våre Daily V-Care™ truseinnlegg [LINK TO PRODUCT PAGE] komme til nytte. De absorberer fukt og lar huden din puste, noe som gjør dem perfekte ved tilfeldige mellomblødninger, eller ved tilfeller i din syklus når utflodene er mer rikelige.  

Kvinne på stranden med en luftmadrass formet som et truseinnlegg – Libresse

Om du er tenåring

Du kan ha uregelmessig mensen, eller mellomblødninger om du nylig har fått mensen. Det er helt normalt, men kan innebære at du iblant er litt uforberedt. Gjennom å stikke ned noen Daily V-Care™ truseinnlegg [LINK TO PRODUCT PAGE] i vesken din har du noe å bruke, til du kan få tak på et bind eller en tampong. 

Etter at du har trent, eller er i farten

Det er kanskje ikke alltid mulighet til å ta en dusj etter en treningsøkt. Våre V-Care™ Intimservietter [LINK TO PRODUCT PAGE] er perfekte for disse tilfellene, når du trenger en rask oppfriskning. Om du vil ha noe som tar hånd om fukt i trusene dine eller som gjør at du kjenner deg bekvem når du løper så er våre Daily V-Care™ truseinnlegg alltid et godt valg [LINK TO PRODUCT PAGE].

Om du vokser eller barberer bort kjønnshåret ditt

Hårfjerning kan gjøre at huden blir ømfintlig, tørr eller irritert. Vår Daily V-Care™ Intimvask (parfymefri) [LINK TO PRODUCT PAGE] inneholder ekstrakt fra aloe vera som kan hjelpe til med å roe ned sensitiv hud. Regelmessig, forsiktig eksfoliering i dusjen og gjenfuktning etterpå hjelper til med å holde huden myk og minske risikoen for at du skal få inngrodde hårstrå.
Mamma som holder babyen sin – Libresse

Om du er en nybakt mamma

Om du har født vaginalt kan din V-zone være øm eller betent. Vår Daily V-Care™ Intimvask [LINK TO PRODUCT PAGE] rengjør forsiktig og roer ned huden din, i dusjen eller på badet.  
 
Når mensen kommer tilbake kan den være uregelmessig. Våre Daily V-Care™ truseinnlegg [LINK TO PRODUCT PAGE] er bra mot utflod eller tilfeldige mellomblødninger når din syklus er uregelmessig. Med våre V-Care™ Intimservietter [LINK TO PRODUCT PAGE] kan du raskt rengjøre din V-zone når du går på toalettet.
 
Alle våre produkter virker i harmoni med kroppen din, uansett hvilken livsstil du har eller hvor i livet du befinner deg. For mer informasjon om vårt sortiment av Daily V-Care™ intimprodukter samt om spesifikke produkter som passer nettopp deg, se ”Alt du trenger vite om V-Care™

Fortsett å lære deg mer

Utforsk mer