Sommerkampanje 2021

NÅ I BUTIKK:
KJØP LIBRESSE OG FÅ EFFEKTER MED V-POWER!

KJØP 2 & FÅ EN SMART KJØLEBAG
KJØP 5 & FÅ ET KULT BADEHÅNDKLE

Våre effekter har en limited edition-design med v-power, som vi alle har kanskje bruk for å tenke litt ekstra over. Badehåndklet er laget av 100% bomull, og er i størrelse 130x65 cm. Den fleksible kjølebaggen er laget av gjenbruksmateriale og er i 20x14x14 cm. Du kan kun få tak i de ved å kjøpe Libresse, les mer om hvordan du bytter dine kjøp mot premier lengst ned på siden.

DU KAN OGSÅ DONERE MENSBESKYTTELSE

Vi har også et samarbeid med Frelsesarmeen, hvor vi sammen kan donere mensbeskyttelse til de som kanskje ikke har råd eller mulighet til å kjøpe det selv. I stedet for å bytte ditt kjøp til en av våres premier, kan du skrive kodeordet donere , når du sender bilde av kvitteringen din. Antall produkter på kvitteringen doneres deretter i form av bind til Frelsesarmeen. Les mer under instruksjonene nedenfor. Takk for hjelpen!

 

Takk til Libresse.

Frelsesarmeens folk er til stede på små og store steder landet rundt, og jobber kontinuerlig med å gi folk en verdig hverdag. Du finner dem gatelangs, i folks hjem eller på et av våre tilbud, væresteder eller nærmiljøkirker. De møter folk i alle aldre fra alle samfunnslag, og de ser at mange har komplekse utfordringer.

Hjelpen er sammensatt, men å kunne hjelpe mennesker med å dekke helt nødvendige behov som med produktene fra Libresse er uvurderlig.

Ikke bare får de noe de trenger, som de kanskje sliter med å ha råd til, men de kjenner at de blir sett. De opplever at noen bryr seg om dem og er interessert i å hjelpe dem. De kan senke skuldrene bittelitt og føle på styrke for dagen og håp for morgendagen – og kanskje ha litt penger til overs for noe annet til seg eller sine barn.

Vi er helt avhengige av hjelp og støtte fra andre for å kunne gi hjelp til mennesker som trenger det. Det siste året har vi også mange steder merket en økt pågang på grunn av koronaen. Vi setter derfor enormt pris på all god hjelp. Takk til Libresse for at dere hjelper oss å hjelpe. Behovet er der og dere hjelper oss å dekke det.

Sommerkampanje 2021 med Frelsesarmeen

SLIK GJØR DU DET

  1. Kjøp valgfrie Libresse-produkter.
  2. Send et bilde av kvitteringen og skriv "BADEHÅNDKLE" eller "KJØLEBAG" eller "DONERE" fulgt av et mellomrom, så navnet ditt og adresse til 2399. Eksempel: "BADEHÅNDKLE ANNA ANDERSEN ANNAVEIEN 1 1234 ANNASBY"
  3. Vi kontrollerer kjøpet, og sender ditt produkt eller registrerer donasjonen (sendelsen kan ta opp til 3 uker). Vi sender selvsagt fraktfritt hjem til deg!

REGLER OG VILKÅR

Tilbudet gjelder så lenge lageret rekker, men pågår fra 10/5-21 til 05/09-21. Siste dag for å registrere kjøpet ditt er 05/9-2021.

Når kvitteringene dine med produkter fra Libresse er sendt inn, vil de bli gjennomgått og validert, noe som kan ta opptil ca. 15 virkedager. Når kvitteringen er validert, sender vi produktet ditt innen noen få uker. Forsendelsen sendes med posten, og vi tar ikke ansvar for postens håndtering. Vi forbeholder oss retten til å endre kampanjevilkårene i tilfelle en uforutsett hendelse.

Din personlige informasjon vil bare bli brukt til dette tilbudet og vil bare bli lagret til tilbudet avsluttes. Din personlige informasjon blir da slettet og blir derfor ikke brukt.

Alle data lagres og håndteres i samsvar med GDPR.