Fire kvinner går i en gate. I bildet er en logotype for Project V

Bryter tabuene om mensen, vagina og vulva. Støtter alle med en livmor i deres opplevelser.

Som jenter får vi høre at mensen er noe man bare må takle. At man ikke er en kvinne om man ikke har mensen. Det er mye som kommer med en livmor. Derfor trenges det mer forskning, diskusjoner og støtte. For å hjelpe oss gjennom både smerte og nytelse, det som er bra og det som er dårlig.

Kraften i det skrevne ord må aldri undervurderes, men forandring krever også handling!

PROJECT V er vårt initiativ for å skape forandring og forbedre muligheten for alle med livmor, verden over, til å elske sitt underliv.

Project V-logotype

Det vi gjør globalt

Utdanning med Nosotras
Colombia

Vårt utdanningsprogram hjelper unge jenter med å forstå hvordan kroppen (og hjernen) forandres i puberteten. I over 35 år har vi vært der og hvert år når vi 1.500.000 personer!

Utdanning med Saba
Mexico

Vi samarbeider med skoler for å hjelpe unge jenter til å tørre å snakke om tabubelagte emner som menstruasjon og tenårsgraviditeter.

Libresseinnpakning
Kina

I samarbeid med Alibaba Charity har vi donert 30.000 produkter til kvinnelige medisinske arbeidere, hvorav ytterligere 6000 går til sykehus i Xiaogan under pandemien Convid-19.

Libresse bloodnormal
UK

Arbeidet vårt med å få menstruasjonsblod til å være like greit som alt annet blod på TV!

Je soutiens Nana
Frankrike

Da vår kampanje Viva La Vulva ble lansert i Frankrike møtte den motstand og over 10.000 personer skrev under for å forby den. Noe som førte til at en større bevegelse, #JesoutiensNana ble startet og forsvarte kampanjen vår.

Til formål for
Sverige

Vi donerer produktene våre til veldedige organisasjoner som støtter utsatte kvinner som ikke har råd eller har mulighet til å kjøpe hygieneprodukter.

Vi sporer

Vår Global V-Taboo Tracker er vårt pågående prosjekt for forskningshjelp, utformet for bedre å forstå tabuene rundt livmoren, menstruasjon og vulva. For det å forstå er avgjørende for å skape endring.

Slik engasjerer du deg i Project V

En kvinne holder en nyfødt baby

Vi lytter

Vi synes at våre kropper og erfaringer må bli hørt og vet at vi kan lære av hverandre. Så vi ber alle med livmor rundt om i verden at de med hodet hevet og uten skam, deler sine #wombstories.
Tre generasjoner kvinner i en sofa

Bli med i diskusjonen

Les andres #wombstories og bryt stillheten gjennom å dele din. Det er på høy tid at du lar stemmen din bli hørt!

Vår overbevisning

Rosa origamivulva

Vårt formål

Å bryte tabuet og stigmaet som omgir V-zone, og hva det gjør med oss.