Rosa origamivulva med teksten «Målet vårt: å bryte tabuet rundt V-zone* og fjerne stigmaet.»
Rosa origamivulva med teksten «Målet vårt: å bryte tabuet rundt V-zone* og fjerne stigmaet.»

Målet vårt: å bryte tabuet rundt V-zone* og fjerne stigmaet.

Vår overbevisning
Gjennom glede og smerte, utflod og blod, fra din første mens til den siste og alt imellom, er vaginaer og vulva kroppsdeler fulle av krefter som vi må rose og ta vare på. Vi vil bryte tabuet rundt mensen, vaginaer og vulva, slik at alle med livmor over hele verden vil føle seg styrket og få muligheten til å leve livet slik de vil, uten frykt eller skam. 
Gjør det enklere for alle med livmor over hele verden til å elske sitt underliv
Kreftene i det skrevne ordet må aldri undervurderes, men forandring krever også handling. Det er mye ansvar som kommer med en livmor, og i blant kan man ha behov for litt støtte. PROJECT V er vårt initiativ for å skape forandring og støtte i opplevelsene.   
Fire jenter som går på gaten kombinert med en innlagt Project V-logo

Gjør det enklere for kvinner å ta hånd om intimpleien

Kraften i det skrevne ord må aldri undervurderes, men forandring krever også handling. Det er mye vi skal håndtere som kvinner, og i blant har man behov for litt støtte. PROJECT V er vårt initiativ for å skape forandring og støtte kvinner i sine opplevelsene.

Skittent Naturlig

Det eneste som er galt med kroppene våre er det skjeve synet mange har av den. Vi kommer aldri til å kalle mensen, utflod, kjønnslukt eller vulva for uren eller unormal. Blod er ikke blått, og kroppene våre er ikke skjøre roser.

For andre For deg

Ditt liv. Din kropp. Dine valg. Vi respekterer det, og kommer aldri til å fortelle deg hva du skal gjøre, hvordan du skal se ut, eller dømme deg for dine valg.

Stillhet Åpenhet

Våre kropper og erfaringer fortjener å bli hørt. Vi vil få underlivet på agendaen, og vi brenner for å bryte tabuet og slå ned på skadelige stereotyper.

Ekskludering Inkludering

Det finnes ingen riktig måte å være livmorbærer på. Enkelt eller komplisert, vi står bak dere alle og vil høre historiene deres. Vi tror på å inkludere menn også, for alle trengs for å hjelpe til med å bryte tabuer.

Arroganse Omtanke

Vi bryr oss om deg, og vi bryr oss om planeten. Derfor tar alltid innovasjonene våre hensyn til miljøet.

* Vi kaller vagina, vulva og fremsiden av underlivet for V-Zone.