UNIKT DESIGNSAMARBEID MELLOM LIBRESSE OG DESENIO

UNIKT DESIGNSAMARBEID MELLOM LIBRESSE OG DESENIO

FemmeArt-kolleksjonen er et designsamarbeid mellom Desenio og Libresse og en hyllest til alle sterke kvinner og jenter. Kolleksjonen består av i alt seks motiv i ulike stiler, som alle er laget spesielt til dette samarbeidet. Og det er bare du som kjøper Libresse, som kan bestille FemmeArt-plakatene! Les mer nederst på siden.

 

SEKS MOTIV Å VELGE MELLOM

De seks motivene i FemmeArt-kolleksjonen er alle spesiallaget i et samarbeid mellom Libresse og en kvinnelig duo fra Desenios designstudio. Sammen ønsker vi å fremheve og hylle kvinnelig styrke, søsterskap og den enestående skjønnheten som finnes i alle kropper. Inni og utenpå. Kolleksjonen har stor bredde med ulike stiler og består av illustrasjoner, malte bilder, typografisk kunst og fotografier. Utgangspunktet er en skala av duse nyanser, og motivene danner et fint samspill og kler hverandre godt. Perfekt til en plakatvegg med girl power! Bla i bildekarusellen over om du vil se motivene, eller klikk her hvis du vil se nærmere på plakatene på Desenio.no/femme-art.

SLIK GÅR DU FREM

1. Kjøp to valgfrie Libresse-produkter. 2. Send bilde av kvitteringen og ordet ART etterfulgt av mellomrom og e-postadressen din til nummer 2399. 3. Vi kontrollerer kjøpet og sender kampanjekoden til e-postadressen.
In collaboration with DESENIO

HAR DU FÅTT DIN PERSONLIGE KODE ELLER VIL SE FLERE MOTIV?

In collaboration with DESENIO

BESØK DESENIO OG FÅ OVERSIKT OVER KOLLEKSJONEN OG BESTILL MOTIVET DU LIKER BEST