#BloodNormal

Mensen er en naturlig del av livet, så hvorfor snakker vi så lite om den? Det eneste vi oppnår med å skjule noe så normalt, er å forsterke den skammen og flauheten mange kvinner føler når det gjelder mensen. La oss være åpne om det.

#BloodNormal-kampanjen vår tar sikte på å fjerne tabuer om menstruasjon. Vi gjennomførte en Internett-undersøkelse med 10 017 menn og kvinner, og fant ut at 74 %* av dem ønsker at mensen skal bli vist mer realistisk i reklame. Vi viser livet som det er, vi viser blod, og vi viser verden at den eneste måten å fjerne stigma på er å gjøre det usynlige synlig.

Ved å få blod fram i lyset, både på skjermen og når vi snakker sammen, kan vi rydde en positiv vei for fremtidens kvinner. Burde det ikke være like normalt å snakke om mensen som å ha den?


[Kilder: * Essity bestilte en Internett-undersøkelse med 10 017 menn og kvinner fra 13 til 50 år i Storbritannia, Frankrike, Nederland, Sverige, Russland, Mexico, Argentina, Sør-Afrika, Kina og Malaysia. Spørreundersøkelsen fant sted mellom 18. april og 9. mai 2017. Feilmarginen for denne studien er +/- 0,98 %. Undersøkelsen ble utført av Bilendi, et firma som driver med forskning og undersøkelse globalt.]

Inspirerende samarbeid

Samarbeidskollasj bilde 01
Samarbeidskollasj bilde 02

Vi samarbeider også med en gruppe talentfulle mennesker over hele verden for å prøve å gjøre mensen mer synlig i media. Vi har blant annet med oss den anerkjente franske skuespillerinnen Victoire Dauxerre og den svært unge stand up-komikeren Saffron Herndon, og sammen med resten av vår kreative gjeng vil de oppmuntre alle kvinner til å leve fryktløst.