Kjøp Libresse og få en smart bikinibag!

Pleier du å komme hjem fra stranda med klissvåt veske? Er sand et permanent innslag blant tingene dine om sommeren? Vi har løsningen! Kjøp to valgfrie Libresse-produkter, så får du en smart bikinibag på kjøpet! Bare følg disse instruksjonene:

  1. Kjøp 2 valgfrie Libresse-produkter
  2. Send bilde av kvittering og kodeord BIKINIBAG, samt navn og postadresse til 2399

 Du trenger ikke å kjøpe begge produktene samtidig, men husk å sende bilde av begge kvitteringene hvis du ikke kjøper de sammen. Deretter får du en bikinibag hjem i posten.

Svøm forsiktig!

 

Bikinibagen er ca. 25 x 18 cm. stor og er laget av vanntett materiale.
Tilbudet gjelder i perioden 14.05.2018 tom. 30.09.2018, eller så langt lageret rekker. Alle personopplysninger lagres og håndteres i henhold til GDPR. Les mer om kampanjevilkårene under. 


 

KAMPANJEVILKÅR
Når du kjøper to valgfrie produkter fra Libresse i perioden 14.05.18 til 30.09.18 kan du få en bikinibag uten ekstra kostnad. Verdi ca. 99 kr. Tilbudet gjelder så langt beholdningen rekker, men siste mulige dag for å registrere kjøpet ditt er 30.09.18. Etter at kvitteringen med kjøp av to Libresse-produkter er sendt inn til oss blir de gransket og validert, noe som kan ta opptil 15 arbeidsdager. Når kvitteringen er validert vil vi sende ut bikinibagen i løpet av et par uker. Forsendelsen sendes per post og vi tar ikke ansvar for postens håndtering. Vi forbeholder oss retten til å endre kampanjevilkårene ved uforutsette hendelser.

Personopplysningene dine vil kun brukes til denne konkurransen og bare lagres til konkurransen er avsluttet og alle premier er sendt ut. Deretter kommer dine personopplysninger til og slettes og dermed ikke brukes. Alle opplysninger lagres og håndteres i henhold til GDPR (personvernregler).