Ville du anbefalt denne nettsiden til en venn?

Takk for din tilbakemelding!
Bein og overkropp på en kvinne med en halv fersken i fanget – Libresse

Selv om du allerede har en hygienerutine som fungerer bra for deg, er du kanskje nysgjerrig på de forskjellige måtene du kan pleie din V-zone.

Spørsmål fra «Er det OK å bruke vanlig såpe og vann der nede?» til «Hvilke områder av vulva bør jeg vaske?» er vanlige. 

Din vulva er unik, og måten du tar vare på den vil også være det. Det kan være du ikke ønsker eller trenger noen spesiell pleie i det hele tatt. Men kanskje du for eksempel trener en del, og ønsker noe som kan ta seg av svette rundt V-zone uten å forstyrre den naturlige pH-en. Eller kanskje du trenger noe som gir deg en rask oppfriskning uten å måtte vaske deg på travlere dager. 

Våre V-Care™-vasker, -våtservietter og -truseinnlegg bør behandles som alt annet på badet: sjampoen som passer din hårtype, tannkremen som gjør tennene dine skinnende rene eller fuktighetskremen som best gir næring til huden din. 

Intimvask kontra vanlig såpe

Du bør kun rengjøre vulva (de ytre kjønnsleppene), fordi vask av vagina kan forstyrre pH-balansen og de gode bakteriene, og dermed gjøre deg mer utsatt for infeksjoner. Hvis du har opplevd at vanlige såper og dusjsåper har gjort V-zone kløende, tørr eller irritert, kan det være lurt å prøve produkter som er laget for mer sensitive områder av kroppen.

Våre V-Care™- intimvasker til daglig bruk er skånsomme nok til å rengjøre uten å gjøre deg tørr eller kløende. I tillegg støtter de den naturlige pH-verdien i vulva og vagina, så du føler deg fresh og komfortabel etter dusjen. 

Hvis du er ute etter noe som kan hjelpe på tørr hud, vil intimvasken vår med sheasmør og mandelolje bidra til at vulvaområdet kjennes mykt og fuktet. Vi har også en vask med aloe vera, og fordi vi ikke har tilsatt parfyme i denne, er den ideell hvis du har sensitiv hud. 

5_DIC_BLANCHE_Do you need special products for your vulva_Image 2.png

V-Care™ våtservietter

Våre V-Care™ våtservietter er perfekte når du ønsker å friske opp V-zone uten å vaske deg. De er spesielt nyttige på festival og etter trening eller sex. Og hvis du har mensen kan du få en rask rengjøring når du er på toalettet, uten bruk av vann.

V-Care™ truseinnlegg

Utflod er sunt og normalt. Hvis du er litt ekstra fuktig noen dager, kan våre V-Care™ truseinnlegg være nyttige. De absorberer fuktighet og lar huden puste, og er ideelle hvis du har uregelmessige blødninger eller på dager i syklusen med kraftigere utflod.  

5_DIC_BLANCHE_Do you need special products for your vulva_Image 3.png

Hvis du er tenåring

Du opplever kanskje uregelmessig blødning hvis du nylig har fått mensen for første gang. Dette er helt normalt, men det kan bety at du noen ganger er uforberedt. Hvis du har et par V-Care™ truseinnlegg i vesken har du alltid en nødløsning til du får tak i et bind eller en tampong. 

Etter trening eller på farten

Det er ikke alltid du kan hoppe rett i dusjen etter trening. Våre V-Care™ våtservietter er perfekte for slike situasjoner, når du ønsker en rask oppfriskning. Hvis du ønsker noe som kan hjelpe mot fuktighet i undertøyet eller å holde deg fresh når du er på farten, er våre V-Care™ truseinnlegg alltid en god idé.

Hvis du vokser eller barberer kjønnshårene

Hårfjerning kan gjøre at huden blir sensitiv, tørr eller irritert. Vår V-Care™ intimvask (parfymefri) inneholder aloe vera-ekstrakt som kan bidra til å berolige sensitiv hud. Regelmessig, skånsom eksfoliering i dusjen og fuktighetskrem etterpå vil bidra til glatt hud og mindre sannsynlighet for inngrodde hår.
5_DIC_BLANCHE_Do you need special products for your vulva_Image 4.png

Hvis du er nybakt mor

Hvis du har født vaginalt, kan V-zone være øm eller betent. Vår V-Care™ intimvask rengjør, lindrer og beroliger huden skånsomt i dusjen eller badekaret.  
 
Når mensen kommer tilbake, kan den være uregelmessig. Våre V-Care™ truseinnlegg passer godt for utflod og uregelmessig blødning når syklusen er uregelmessig. Våtservietterene våre vil også kunne gi V-sonen en rask rengjøring når du er på toalettet.
 
Alle produktene våre jobber i harmoni med kroppen din, uansett livsstil eller stadium i livet. For mer informasjon om produktene i V-Care™-utvalget, samt spesifikke produkter som passer deg, sjekk Alt du trenger å vite om V-Care™

Fortsett læring

Utforsk mer

Del Tweet