Intimservietter

Etter puberteten må intimområdet pleies med mer enn bare såpe og vann.

Derfor er det en god idé å ha en intimpleierutine på plass for å holde V-sonen ren og hygienisk. Dette betyr at uansett hva som skjer, kan du være trygg på at du alltid er fresh og komfortabel.

For å gjøre livet ditt lettere har noen gode produkter blitt utviklet for å hjelpe deg med å skape en god pleierutine forunderlivet i henhold til dine spesifikke behov. Her har du noen ting du kanskje vil legge til sjekklisten din for intimpleie:

Intimsåpe

Det er viktig å vaske underlivet med produkter som er milde mot underlivet, så du ikke forstyrrer den delikate pH-balansen i skjeden, noe som ofte er et problem med parfymerte såper og badeskum. En intimsåpe er løsningen. Noen intimsåper er spesielt gode til å forhindre lukt, mens andre vil berolige betent hud eller fukte den. Intimsåper kommer som gel, krem eller mousse, så du kan velge det du foretrekker.

Intimservietter

Intimservietter fresher opp underlivet, så du føler deg mer komfortabel etter et toalettbesøk. De er spesielt bra når du har mensen, siden de øyeblikkelig fresher opp hele området. De er også ideelle hvis du tilbringer lange dager hjemmefra, for eksempel hvis du går på festival eller reiser mye med jobben.

Truseinnlegg

Hvis du bruker truseinnlegg hver dag betyr det at klærne dine er beskyttet mot utflod, og du kan føle deg tørr og trygg.

Det store utvalget av intimpleieprodukter tilgjengelig betyr at det finnes noe som passer for alle.

Hvis du er sporty, trenger du en intimsåpe som kan ta seg av svetten i underlivet ditt, og forhindre at bakteriene opphoper seg og forårsaker infeksjon. Hvis du har et hektisk liv, kan intimservietter være nyttige for å holde underlviet fresht når du er på et offentlig toalett eller du er timer unna neste dusj.

Hvis du nærmer deg overgangsalderen, vil en intimsåpe med fuktgivende egenskaper være nyttig for å bekjempe vaginal tørrhet. Det finnes til og med spesifikke produkter for kvinner som barberer eller vokser underlivsområdet, som beroliger området og forhindrer irritasjon etter hårfjerning.

For mer informasjon om intimpleie og spesifikke produkter som passer din livsstil, se ‘Å inkludere intimpleie i den daglige rutinen’.

Fortsett læring

Utforsk mer

Del Tweet