Multistyle

GÅ MED DET DU VIL

Når det gjelder undertøy, passer ikke én type for alle. Noen kvinner liker tangatruser eller vanlige truser, andre foretrekker hipstertruser eller boksere. Libresse vet dette, og derfor designet vi et truseinnlegg som passer alle typer truser: Libresse Multistyle truseinnlegg. Å ha en ting mindre å bekymre deg for når du gjør deg klar kan utgjøre en stor forskjell på dagen din.

Disse allsidige truseinnleggene har fleksible sider som justerer seg til alle typer undertøy. Så du kan trygt kjøpe dem, vel vitende om at du kan bruke akkurat den typen undertøy du vil.

Panel-funksjoner

Libresse Multistyle truseinnlegg er laget med ProSkin formula, og er en del av utvalget av Dailyfresh truseinnlegg. Dette betyr at de ikke bare er ekstremt pustende, men at de også har en pH-balansert infusjon for å ta vare på intimhuden.

Den superabsorberende kjernen gir deg også pålitelig beskyttelse mot lekkasje, så du kan føle deg ren, komfortabel og trygg hver dag. De er veldig praktiske også. Libresse Multistyle truseinnlegg er individuelt pakket, slik at de kan legges i lommeboken, sportsbagen eller vesken på en diskret måte uten å ta opp for mye plass. Ideelt hvis du bruker dem daglig.

Libresse Multistyle truseinnlegg – utformet for å gjøre livet ditt litt enklere.

Produkter for daglig beskyttelse

Utforsk våre produkter for daglig intimhygiene