Libresse.no er naturligvis et nettsted der vi kan formidle informasjon om oss selv og produktene vi selger, men det er også et sted der du kan dele dine tanker og ideer, bilder og lenker, spørsmål og svar.

For at dette skal fungere og for at Libresse.no skal være et bra nettsted, er det viktig at alle føler seg velkomne og blir behandlet pent. Her er noen grunnleggende regler vi synes alle skal følge: 

Kommentarene

For å kunne skrive kommentarer må du registrere en konto på Libresse.no.
Det er noen andre tjenester på nettstedet som også krever registrering.
Når du registrerer deg samtykker du i følgende:

– Ingen personangrep
Du kan ikke krenke, gjøre narr av, eller angripe andre brukere. Skittkasting og baksnakking,
rasisme og hets mot folkegrupper er naturligvis strengt forbudt. Du skal ikke overføre eller publisere materiale, informasjon eller annen kommunikasjon på denne siden som krenker gjeldende lover eller forskrifter.

– Ingen dårlige holdninger
Vær hyggelig og høflig. Ikke prøv å provosere eller si stygge ting til noen. Ikke kom med trusler eller opptre aggressivt.

Alle innlegg i forumet skal være skrevet med respekt og vennlighet. Husk at du har en stemme som andre lytter til! Og glem ikke at alle har rett til sine egne meninger, selv om du ikke er enig. Det er hovedsakelig hele poenget med et forum.

Kun seriøse brukere, takk

Du kan ikke bruke Libresse.no til kommersielle formål, dvs. for å markedsføre/selge produkter og tjenester. Respekter lovene om opphavsrett (dvs. ikke publiser materiale du ikke eier). Libresse.no tar ikke ansvar for brukere som bryter lovene om opphavsrett ved å publisere materiale de ikke har rett til å publisere. Les mer i vår Juridiske erklæring.

Nettstedet til Libresse skal være et hyggelig sted der alle kan få hjelp med spørsmål rundt mensen og relaterte temaer. Så fra tid til annen kommer vi til å rydde opp litt, og fjerne innlegg som bryter reglene, er ulovlige eller virker sårende på andre brukere av siden. Gi oss beskjed hvis du finner noe du synes vi bør fjerne!

Bilder

Vær forsiktig med bildene du laster opp. Alle brukere kan legge til et profilbilde. Bildet vil vises på Min side og i forumet (hvis du ikke har valgt å være anonym). Husk at alle som er logget inn kan se bildet ditt, så tenk deg om når du velger bilde. Merk at du bryter loven hvis du laster opp et bilde av for eksempel en kjendis, uten tillatelse fra den det gjelder og/eller fotografen.

Brudd på reglene

Vi mener at reglene på nettstedet til Libresse gjør siden bedre for deg, så vi forventer at alle brukere følger dem. Vi vil utestenge personer som bryter disse reglene, eller opptrer uten respekt for andre brukere. Les mer om våre generelle vilkår under Juridisk erklæring.

Baksiden med internett

Husk at det er mange som utgir seg for å være noen de ikke er på internett. Vær forsiktig med hvem du snakker med, og oppgi aldri personlig informasjon direkte på nettstedet. Hvis du ser noen som opptrer merkelig, spør deg om rare ting eller lignende – gi oss beskjed!

Til slutt!
Vær hyggelig.
Ta vare på deg selv og ha det gøy!