Ville du anbefalt denne nettsiden til en venn?

Takk for din tilbakemelding!

Libresse

Som et av Norges ledende varemerker innen feminin hygienebeskyttelse, vet Libresse at det å føle seg komfortabel og selvsikker går hånd i hånd med å føle seg fryktløs. Fordi ingenting bør holde deg tilbake her i livet. Det er derfor Libresse er engasjert i å hjelpe kvinner som deg med å være den beste versjonen av seg selv, med produkter som er designet for å gi deg selvtilliten til å presse dine grenser. 
 
Vi tilbyr et utvalg av bind med trippel beskyttelse mot lekkasjer, unikt formede truseinnlegg som følger kroppens kurver, og produkter som aktivt pleier intimområdet. Sammen med Libresse kan du «live fearless» hver dag, uansett om du har mensen eller ei.

Lev godt. Live Fearless.

Essity, vårt moderselskap

Essity er et ledende globalt hygiene- og helseforetak som øker menneskers velvære gjennom våre produkter og løsninger innenfor områdene Personal Care, Consumer Tissue og Professional Hygiene. Produktene selges i rundt 150 land under mange sterke merker, inkludert ledende globale merker som TENA og Tork, og regionale merker som Libero, Libresse, Lotus, Nosotras, Saba, Tempo, Vinda og Zewa. Selskapet har rundt 48 000 ansatte. Salg i 2017 beløp seg til rundt SEK 109 milliarder (EUR 11,3 milliarder). Essity (tidligere kjent som SCA) ble grunnlagt i 1929, har hovedkvarter i Stockholm, Sverige, og er notert på NASDAQ Stockholm.

For mer informasjon, besøk www.essity.com